بهگزارش «روستانیوز»، احمدرضا رئیسزاده با بیان اینکه عملکرد برداشت هر هکتار زعفران نزدیک به دو برابر میانگین کشوری است، اظهار داشت: سالانه از یکهزار و ۵۰۰هکتار از مزارع استان بیش از ۹تن زعفران برداشت میشود.
وی با اشاره به اینکه برداشت از هر هکتار زمین استان اصفهان شش کیلوگرم زعفران است، افزود: این درحالی است که میانگین کشوری ۵/۳ کیلوگرم در هکتار است.
این مقام مسئول با اشاره به کشت زعفران در ۱۰۰هکتار از مزارع شرق اصفهان که بر اثر خشکسالی بیحاصل شده بود، گفت: شهرستانهای نطنز، تیران و کرون، نجفآباد و اردستان عمده تولیدکنندگان زعفران در استان هستند.
رئیسزاده با بیان اینکه در ۲۴شهرستان استان زعفران کشت میشود، افزود: جهاد کشاورزی استان دو میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان تسهیلات به کشاورزانی که زمینهای کشاورزی خود را زیر کشت این محصول ببرند، پرداخت میکند.
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زعفرانکاران اصفهانی با ثبت برند، گرفتن سیب سلامت، شناسنامهدار کردن محصول و تولید محصول ارگانیک با آنالیز بالاتر از حد استاندارد، اقدامات موثری برای راهیافتن به بازارهای صادراتی انجام دادهاند.
کد خبر: 9627
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
- خبرنگار: radmin
- چاپ
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این استان با تولید هشتهزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در سال، جایگاه چهارم را بعد از استانهای خراسان شمالی، جنوبی ورضوی در کشور دارد.